5 redenen waarom 5000+ proteïne gebruikers enkel nog Your Healthy Fix gebruiken

Proteïnepoeders zo kwalitatief dat ze vermeld worden op de grootste Belgische mediakanalen?  Hier ontdek je de 5 belangrijkste redenen waarom meer dan 5000 klanten niet meer terug keren naar hun vorige proteïnepoeder en vanaf nu enkel nog op Your Healthy Fix vertrouwen.

Vrij van vervelende bijwerkingen dankzij 100% natuurlijke, vegan basis

Vervelende bijwerkingen zoals uitslag op de huid, winderigheid en gassen komen vaak voor bij traditionele proteïne poeders die Whey-eiwit gebruiken. Lactose, melksuiker en vaak ook gluten zijn enkele van de ingrediënten in deze reguliere producten die het je lichaam moeilijker maken.

De proteïne poeders van Your Healthy Fix daarentegen hebben een proteïne basis van erwt en hennep - die 100% natuurlijk en vegan is. Ze houden je uren gevuld, verminderen je drang naar suiker en ondersteunen bovenal jouw gezonde levensstijl!

Dankzij het hoog gehalte aan vezels in deze natuurlijke proteïne ontwikkel je bovendien een goede spijsvertering en verminder je het risico op een brede waaier aan ziekten zoals o.a. hart- en vaatziekten en diabetes. Het hoog gehalte aan ijzer bevorderd dan weer de algemene gezondheid en zorgt ervoor dat je je minder vermoeid gaat voelen.

Je merkt het misschien al, natuurlijke proteïne poeders = eindeloze voordelen!

Geen opgeblazen gevoel!

In de proteïne poeders van Your Healthy Fix zijn extra spijsverteringsenzymen toegevoegd. Waarom? Omdat het voor ons lichaam vaak moeilijker is om proteïne te verteren, met een vervelend opgeblazen gevoel als gevolg.

Spijsverteringsenzymen helpen je lichaam niet alleen met de vertering van de proteïne maar zorgen er tegelijkertijd ook nog eens voor dat ze beter worden opgenomen! BYE opgezette buik en opgeblazen gevoel!

Smaak goedgekeurd door smaakexperten

Vegan proteïne poeders smaken vaak korrelig en vooral niet aangenaam. Het team van Your Healthy Fix werkte meer dan anderhalf jaar aan de smaak van de blends en huurde zelfs smaak experten in om dit proces te begeleiden!

Duizenden klanten zijn super tevreden over de smaak van de YHF proteïnen en claimen zelfs dat ze smaken naar heerlijke milkshakes! Maak er heerlijke smoothies, bowls, chiapudding en zelfs dessertjes mee en geniet!

Duizenden tevreden klanten!

Your Healthy Fix is uitgegroeid tot een merk met een online community van voornamelijk vrouwen die belang hechten aan gezondheid, healthy food en beweging!

Er worden recepten gedeeld, challenges georganiseerd, video’s gemaakt en feedback gegeven. De omschakeling van klanten van andere proteïne merken naar Your healthy fix is ENORM!

Echt gezond voor je lichaam!

Vaak zitten proteïne poeders boordevol artificiële smaakstoffen, geurstoffen en fillers. Bij Your Healthy Fix zijn alle ingrediënten 100% natuurlijk en écht goed voor je lichaam.

De oprichtster - Esther Andries - ontwikkelde deze proteïne blends met als doel de BESTE en meest GEZONDE op de markt te zijn. En dit allemaal met respect voor de natuur en ons lichaam.

Wil je dus nog een juiste stap zetten naar een gezond en vitaal leven? Probeer dan Your Healthy Fix uit en ervaar zelf het ongelofelijke verschil waar onze klanten zo dol op zijn! 

Probeer nu Your Healthy Fix proteïnepoeder
& ontvang 15% korting op je eerste bestelling met code:

"HITHERE15"

Probeer Your Healthy Fix proteïnepoeder terwijl deze tijdelijke korting geldt en ga voor de gezondste toevoeging aan jouw dagelijkse voeding!

Probeer Your Healthy Fix nu

Klantenreviews

Klantenreviews

Customer Reviews

Based on 43 reviews Write a review