Over ons

We zijn een wellnessmerk uit België

 

We zijn Your Healthy Fix gestart met een duidelijke visie

 

Pure, hoogwaardige, biologische en vegan supplementen, eiwitten en theeën ontwikkelen, die als supertools fungeren voor het behouden en verbeteren van hun gezondheid.

Onze visie

 

Hoogwaardige supplementen voor je darmen en lever creëren.

 

Wij zijn ervan overtuigd dat veel gezondheidsproblemen in de darmen beginnen, daarom richten we ons bij YHF  specifiek op het ontwikkelen van hoogwaardige voedingssupplementen die de gezondheid van de lever en darmen ondersteunen en herstellen.

 

In plaats van alleen symptomen te bestrijden, willen we de onderliggende oorzaken van gezondheidsproblemen aanpakken.

 

We geloven in de kracht van pure, natuurlijke ingrediënten en ontwikkelen onze supplementen met de hoogste zorg, zodat ze effectief en veilig zijn. Onze missie is om mensen te helpen zich energiek en vitaal te voelen, met aandacht voor transparantie, duurzaamheid en wetenschappelijke onderbouwing in alles wat we doen.

Duurzaamheid begint bij de basis

 

Onze prachtige theeflessen zijn gemaakt van glas, een materiaal dat eindeloos recyclebaar is. Geniet van je favoriete biologische thee met een gerust hart, wetende dat je bijdraagt aan het verminderen van plastic afval. Onze shaker, ontworpen voor je heerlijke vegan shakes, is gemaakt van roestvrij staal – een duurzame en functionele optie die ook milieuvriendelijk is.

“Ik heb altijd een diepe interesse en een intuïtieve liefde gehad voor voeding en supplementen. Het oprichten van ‘Your Healthy Fix’ was voor ons dan ook een heel natuurlijk proces. De gedeelde passie die ik had met Charlotte leidde tot de oprichting van ons holistische gezondheidsbedrijf en voedde mijn missie om een uitgebreide benadering van welzijn te bieden door middel van orthomoleculaire voeding.”