Actie

Detox and Debloat Bundel

Oorspronkelijke prijs was: € 66,95.Huidige prijs is: € 63,60.

Weg met dat opgeblazen gevoel.
Tijd voor een frisse start!

 

Verlang je naar een frisse start, je lichaam zuiveren, overtollig vocht of opgeblazen gevoel verminderen? Droom je van hernieuwde vitaliteit en stralende huid?

 

In de drukte van het moderne leven, met onze vaak ongezonde eetgewoonten, is het gemakkelijk om je opgeblazen en vermoeid te voelen. We begrijpen jouw behoeften en verwachtingen en hebben deze speciale bundel samengesteld om je te helpen je lichaam te ontgiften en je weer licht en levendig te voelen.

 

  • Ontgift je lichaam en verminder een opgeblazen gevoel.
  • Helpt bij het verminderen van vochtretentie.
  • Verbeter je huid, haar en nagels terwijl je je spijsvertering herstelt.
  • Ervaar hernieuwde vitaliteit en energieboost.

Op voorraad

Vegan

Lactosevrij

Glutenrvij

Zonder E-nummers

Ingrediënten

Per dagelijkse dosis (2×10 druppels = 1ml):

Mariadistel tinctuur (Silybum marianum)
Artisjok tinctuur (Cynara scolymus)
Guldenroede tinctuur (Solidago virgaurea)
Choline chloride
Chlorofylline Alfalfa extract (Medicago sativa)
Vitamine C ascorbinezuur
Pepermunt essentiële olie (Mentha × piperita)
22% vol alcohol

 

Functionele Digest Thee:
Groene Thee China Sencha*
Groene maté*
Citroengras*
Witte Thee Pai Mu Tan*
Brandnetel*
Citroenschillen*
Natuurlijke smaakstof (citroen)
Moringa bladeren*
*Gecertificeerd biologisch.

Voordelen

Happy Liver en onze Functional Digest Tea werken samen in een krachtige synergie om een opgeblazen gevoel te verminderen en je lichaam van binnenuit te reinigen. Niet alleen zal je spijsvertering verbeteren, maar je huid, haar en nagels zullen stralender en sterker worden.

 

Happy Liver is een unieke combinatie van zorgvuldig geselecteerde kruiden. Dit supplement werkt als een detox, reinigt je lichaam van binnenuit en verbetert je spijsvertering.

 

Onze Functional Digest Tea is een verkwikkende melange om je spijsvertering te ondersteunen en je vitaliteit te herstellen. Deze thee helpt een opgeblazen gevoel te verminderen en biedt een frisse start.

 

Met de Detox & Debloat bundle krijg je ook onze droge borstel, het perfecte wellnessaccessoire voor huidverzorging en lymfedrainage. Bij regelmatig gebruik bevorder je de bloedsomloop en help je je lichaam om gifstoffen af te voeren.

Wat maakt het uniek?

  • Puurst mogelijke ingrediënten: Wij geloven in zuiverheid. Onze supplementen bevatten alleen pure ingrediënten zonder vulstoffen of kunstmatige toevoegingen. Wat je krijgt is pure kracht in elke druppel.
  • Gemakkelijk en Handig. Onze formule ondersteunt de spijsvertering op een eenvoudige en handige manier. Deze formule hoeft niet in de koelkast bewaard te worden, waardoor het ideaal is voor op reis.
  • Zorgvuldig Samengesteld. Ons team van experts heeft deze UNIEKE formule met grote zorg samengesteld. We waarborgen kwaliteit en specifieke doses van actieve ingrediënten in elk van onze gerichte formules.
  • Geen zware metalen residuen: Omdat paddenstoelen gevoelig zijn voor het verzamelen van zware metalen, straling en verontreinigingen uit de omgeving, nemen wij dit serieus. Al onze producten worden getest door derden om hun zuiverheid te garanderen.

Hoe te gebruiken

Schudden voor gebruik!

 

Kuurvorm (4 keer per jaar):

Neem 10 druppels Happy Liver gemengd in water, sap of Functionele Digest thee, tweemaal daags. Bij voorkeur een half uur voor de maaltijd.
Drink de Functionele Digest thee gedurende de dag.
Vermijd suiker, alcohol en bewerkte voedingsmiddelen tijdens de detox- en debloatkuur.

 

Ondersteuning het hele jaar door:

Gebruik Happy Liver dagelijks om je lever het hele jaar door te ondersteunen. Neem 5-10 druppels eenmaal per dag gemengd in water, sap of Functionele Digest thee. Bij voorkeur een half uur voor de maaltijd.
Drink 1-2 kopjes Functionele Digest thee per dag.
Droogborstel ‘s ochtends om de bloedsomloop te stimuleren en energie te verhogen. Je kunt ook ‘s avonds borstelen als dat beter in je schema past.

 

Belangrijk:
Begin geleidelijk met dit voedingssupplement: Start met 5 druppels per dag en bouw op naar 10 druppels en vervolgens naar 2x 10 druppels. Ieder lichaam is uniek en reageert anders op voedingssupplementen.
Consistentie: De voordelen van droogborstelen komen vaak na regelmatig gebruik. Het is dus belangrijk om consistent te zijn.

Schud de fles goed voor elk gebruik om ervoor te zorgen dat de ingrediënten goed gemengd zijn.

De wetenschap

Choline:

  • Draagt bij aan het behoud van een normale leverfunctie.

Vitamine C:

  • Heeft een positief effect op het immuunsysteem en bevordert de weerstand tijdens en na fysieke inspanning.
  • Is een antioxidant die bijdraagt aan het vangen van vrije radicalen en helpt zo gezonde cellen en weefsels te beschermen.
  • Werkt als een antioxidant voor vitamine E en herstelt deze tot de actieve vorm.
  • Is belangrijk voor de vorming van collageen, voor de samenstelling van sterke botten, het behoud van sterke tanden en tandvlees en voor een gunstige vaatfunctie.
  • Heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel.

Mariadistel (Silybum marianum):

  • Ondersteunt de levergezondheid en draagt bij aan de bescherming van de lever.
  • Draagt bij aan het ontgiftende vermogen van de lever.
  • Helpt de leverfunctie te behouden en bevordert daarnaast de spijsvertering en de zuivering van het lichaam

Opgelet

Happy Liver is een kruidensupplement. Een voedingssupplement en deze theeën zijn geen vervanging voor een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet, noch voor een gezonde levensstijl.

 

Raadpleeg een arts, apotheker of therapeut voor gebruik van supplementen of theeën in geval van zwangerschap, medicijngebruik en ziekte.

 

Buiten het bereik en zicht van jonge kinderen houden.
Droog, donker en op kamertemperatuur (15 – 25 °C) bewaren..

Niet zeker welk supplement bij je past?

 

Met onze test krijg je meteen een waardevolle inkijk in welke supplementen je kunnen helpen.

 

Heb je een vraag?

 

Onze “Frequently Asked Questions” helpen je op weg. Toch nog een vraag? Stuur ons gerust een mailtje!

 

Bundels

 

Verhoog je welzijn met onze zorgvuldig samengestelde bundels, vakkundig ontworpen om je te helpen je gezondheidsdoelen te bereiken. Elke bundel combineert premium supplementen, functionele theeën en krachtige accessoires. Dit creëert een harmonieuze synergie voor een holistische benadering van je welzijnsreis. Omarm de kracht van uitgebreide zorg, samengesteld voor jouw optimale gezondheid en vitaliteit.

Gewicht 323 kg

Customer Reviews

Based on 5 reviews
100%
(5)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
L
L.
Letterlijk mijn redding voor deze zomer

Ik was hopeloos op zoek om GEZOND mijn gewicht te verliezen.
Deze bundel is zo puur en had een verbluffend effect op mijn gewicht en echt een zichtbaar betere huid (lees: afname van mijn cellulite). Ik heb zowel de thee als de druppels dagelijks genomen voor ongeveer 6 weken. Dit was mijn redding om nu zelfzeker op vakantie te vertrekken. Dank aan YHF-team!!!!!

C
Chloë De Cnijf
Super happy!

Super tevreden van al jullie drops. Door de happy liver drops voel ik dat ik gemakkelijker afslank. Nu ik op vakantie ben hou ik hierdoor minder vocht op en blijft mijn lichaam stabieler ondanks ik wel geniet met maten.

Door de proteïneshake te nemen in de namiddag of bij een maaltijd waar ik te weinig tijd had om genoeg proteïnen te voorzien, voel ik dat ik minder last heb van cravings.

S
Sandra

Ook voor mij 5 sterren. Dit was mijn laatste redmiddel voor de zomer. Ik had absoluut nood aan debloaten!!! Ik hield veel vocht op, kon moeilijk gewicht verliezen, sleepte me verder de dag door. Ik heb werkelijk alles geprobeerd! Van Rainpharma tot Herbal life, tot amper eten en veel sporten. Het was een helse periode voor mij. Via instagram kwam ik deze bundel tegen in de 7 day Gut Healing Challenge. Wat een eye-opener. Dankjewel YHF-team, dankzij deze bundel en jullie steun kan ik met trots zeggen dat ik 6,2kg verloren ben en dit is enkel een bijkomstigheid. Ik voel me veel energieker, fitter, maar ik weet eindelijk ook wat een gezonde routine en voeding inhoudt. Ik ben veel bewuster dan ooit tevoren en het zijn de kleine aanpassingen die dit grote verschil gemaakt hebben. Dit is de leefstijl waar ik me goed bij voel, zonder mezelf in een crashdieet te storten.

E
Eline
FAN fan fan!!!

Ik ben echt mega fan van de Detox en Debloat bundel: Happy Liver & Digest Tea. Sinds ik deze producten gebruik, voel ik me zoveel lichter en ik hou geen vocht meer vast. Mijn lever kon wel een boost gebruiken, aangezien ik regelmatig een glas alcohol nuttig. De thee is ook erg lekker! Ik ben zo blij met het resultaat. Iedereen vraagt me wat ik gedaan heb. haha... ik stuur ze met plezier door naar jullie :-) Het is een effectieve manier om je beter te voelen.

V
Valerie
TOP COMBO!

Ik heb dus de hele kuur gedaan. 35 dagen lang druppelde ik 10 druppels Happy Liver in een groot glas water, dit in combinatie met elke dag YHF Digest tea drinken. Ik ben mega fan van deze tea. hij ruikt niet alleen lekker, hij is mega lekker en vooral top voor mijn dikke opgeblazen buik. Mijn buik voelt veel gezonder aan. Ik krijg mijn broeken weer dicht. Dat was op sommige momenten echt moeilijk. De druppels zorgen ervoor dat ik veel van mijn overtollige vocht verloor. Ik ben blij dat ik jullie ontdekt heb. Dankjewel YHF met heel mijn hart.

SKU: B-02 Categorie: Tags: , , ,