Actie

Forever Young Bundel

Oorspronkelijke prijs was: € 75,95.Huidige prijs is: € 72,15.

Tijdloze schoonheid, innerlijke vrede.

 

Verlang je naar diepere, herstellende slaap en een jeugdige uitstraling? Droom je van vitaliteit en stralende schoonheid in een wereld vol stress en slaapproblemen?

In het hectische dagelijks leven vergeten we vaak om in onszelf te investeren. We begrijpen jouw behoeften en hebben deze speciale bundel samengesteld om je te helpen:

 

    • Verbeter je slaapkwaliteit voor herstellende rust
    • Verlaag stressniveaus en bevorder innerlijke vrede
    • Verhoog je immuniteit en ondersteun de leverfunctie
    • Breng lichaam en geest in balans
    • Verjong huid, haar en nagels met krachtige antioxidanten

 

Met onze bundel krijg je de pure kracht van Shiitake- en Reishi-paddenstoelen, die al eeuwenlang worden gewaardeerd om hun vermogen om stress te verminderen, je huid te verjongen en je slaap te verbeteren.

 

Op voorraad

Vegan

Lactosevrij

Glutenrvij

Zonder E-nummers

Ingrediënten

Level Up:

Shiitake paddenstoel*
Reishi paddenstoel*
Alcohol* (25%)
Gezuiverd water
(*biologisch)

 

Functional Digest Tea:

Groene Thee China Sencha*
Groene maté*
Citroengras*
Witte Thee Pai Mu Tan*
Brandnetel*
Citroenschillen*
Natuurlijke smaakstof (citroen)
Moringa bladeren*
(*gecertificeerd biologisch)

Voordelen

Level Up bevat de pure essentie van Shiitake- en Reishi-paddenstoelen, bekend om hun vermogen om de huid te verjongen en stressniveaus te verlagen. Deze paddenstoelen staan al eeuwenlang bekend om hun geneeskrachtige eigenschappen en het bevorderen van een jeugdige uitstraling door hun rijkdom aan antioxidanten. Met Level Up verbeter je je slaapkwaliteit, geef je jezelf een natuurlijke schoonheidselixer en verminder je stress, wat je leven verrijkt.

 

Digest Tea is een verkwikkende melange ontworpen om je te revitaliseren en je innerlijke balans te herstellen. Combineer onze Functionele Digest Tea met Level Up voor een krachtige synergie!

 

Samen bieden ze een ongeëvenaarde boost in vitaliteit, innerlijke rust en schoonheid.

 

Als kers op de taart krijg je onze YHF ICE ROLLER, het perfecte wellnessaccessoire voor frisse en jeugdige ogen. Laat vermoeidheid en wallen verdwijnen terwijl je geniet van een ontspannende oogmassage.

Wat maakt het uniek?

  • Zuiverst Mogelijke Ingrediënten. Wij geloven in puurheid. Onze supplementen bevatten alleen pure ingrediënten zonder vulstoffen of kunstmatige toevoegingen. Wat je krijgt, is pure kracht in elke druppel.
  • Gemakkelijk en Handig. Onze formule ondersteunt de spijsvertering op een eenvoudige en handige manier. Deze formule hoeft niet in de koelkast bewaard te worden, waardoor het ideaal is voor op reis.
  • Zorgvuldig Samengesteld. Ons team van experts heeft deze UNIEKE formule met grote zorg samengesteld. We waarborgen kwaliteit en specifieke doses van actieve ingrediënten in elk van onze gerichte formules.
  • Holistische Gezondheidsbenadering. Wij geloven in het voeden van je gezondheid, zelfvertrouwen en welzijn met een holistische aanpak. We begrijpen dat jouw gezondheid en waarden belangrijk voor je zijn. Onze formule is biologisch, glutenvrij en geschikt voor veganisten.

Hoe te gebruiken

Schud Level Up goed voor gebruik!

 

Combineer Level Up terwijl je gedurende de dag nipt aan je Functional Digest Tea.

 

Tijdens of na de lunch:

Neem 1 ml (20 druppels) gemengd in water om de immuungezondheid en vitaliteit te ondersteunen en je stressniveaus gedurende de dag te beheersen.
Geniet van een kop Functionele Digest thee.

Na het avondeten of voor het slapengaan:

Neem 1 ml in de avond om adaptogene reacties te bevorderen, wat kan helpen om stressniveaus te verminderen.
Overweeg een moment van me-time met een heerlijke kop Digest Tea.
Combineer dit met een uitgebalanceerde maaltijd die rijk is aan groenten, magere eiwitten en complexe koolhydraten, evenals voedingsstoffen die gunstig zijn voor de hersenen. Overweeg voedingsmiddelen zoals vis rijk aan omega-3, noten, zaden en bessen.

 

Opmerkingen:
Geleidelijke Opbouw: Begin met 1 ml per dag totdat je de gewenste resultaten voelt. Maximaal 4 ml per dag.
Unieke Reacties: Elk lichaam is uniek en reageert anders, dus geef het supplement de tijd om effect te hebben. Omdat onze tinctuur sterk is, raden we aan om na elke 3 maanden gebruik een week rust te nemen.

De wetenschap

Shiitake (Lentinula edodes) staat bekend om zijn culinaire eigenschappen, maar wanneer het correct wordt geëxtraheerd, zijn de effecten ook functioneel. Shiitake is gebruikt om de immuniteit te verbeteren*, ontstekingen te verminderen* en cholesterolniveaus te verlagen*.

  1. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26135107
  2. https://file.scirp.org/pdf/FNS_2014062611410421.pdf
  3. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25866155
  4. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3829752

 

Reishi (Ganoderma lucidum) is mogelijk de meest populaire functionele paddenstoel ter wereld. 

De kalmerende effecten van Reishi zijn beroemd. Het wordt al honderden jaren in Azië gebruikt bij rusteloosheid, slapeloosheid en hartkloppingen. Studies hebben aangetoond dat Reishi-extract de totale slaaptijd en de niet-snelle oogbewegingenslaap (NREM) significant verhoogde*. Het beschermt tegen oxidatieve stress*, vermindert ontstekingen*, bevordert een meer rustgevende nachtrust* en bestrijdt schimmelgroei*.

  1. https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/ pii/S0378874111008981
  2. https://link.springer.com/article/10.1007/s11010-017-3053-6
  3. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25271985
  4. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22207209/
  5. http://www.dl.begellhouse.com/journals/708ae68d64b17c52,5b711a741ddf87a8,36329d351ccba418.html

Opgelet

Level Up is een voedingssupplement op basis van paddenstoelen. Een voedingssupplement en theeën zijn geen vervanging voor een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet, noch voor een gezonde levensstijl.

Raadpleeg een arts, apotheker of therapeut voor gebruik van supplementen of theeën in geval van zwangerschap, medicijngebruik en ziekte.
Buiten het bereik en zicht van jonge kinderen houden.
Droog, donker en op kamertemperatuur (15 – 25 °C) bewaren.

Niet zeker welk supplement bij je past?

 

Met onze test krijg je meteen een waardevolle inkijk in welke supplementen je kunnen helpen.

 

Heb je een vraag?

 

Onze “Frequently Asked Questions” helpen je op weg. Toch nog een vraag? Stuur ons gerust een mailtje!

 

Bundels

 

Verhoog je welzijn met onze zorgvuldig samengestelde bundels, vakkundig ontworpen om je te helpen je gezondheidsdoelen te bereiken. Elke bundel combineert premium supplementen, functionele theeën en krachtige accessoires. Dit creëert een harmonieuze synergie voor een holistische benadering van je welzijnsreis. Omarm de kracht van uitgebreide zorg, samengesteld voor jouw optimale gezondheid en vitaliteit.

Gewicht 327 kg

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
R
Rani Vanobbergen
What a relief for me!!!

Since I started using Level Up and YHF Relax Tea, I have experienced a significant improvement in my health and well-being, especially regarding my stress levels. As someone with major responsibilities at work, I experience a lot of stress daily. In the evenings, I drink YHF Relax Tea, which helps me release the stress of the day and improve my sleep quality. The calming effects of lavender and other soothing herbs help me fall asleep faster and sleep more deeply. The combination of these products has been incredibly relieving for me.

SKU: B-03 Categorie: Tags: , , , ,