Frequently Asked Questions

 

Onze meest gestelde vragen vind je hier terug. Toch nog een andere vraag? Je bent meer dan welkom in onze inbox.

Algemene vragen

Waarom werd Your Healthy Fix opgericht?

Your Healthy Fix werd oorspronkelijk opgericht door Esther Andries, die als eerste heerlijke, hoogwaardige vegan shakes en functionele theeën op de markt bracht.

Wij hebben Your Healthy Fix daarna overgenomen en verder uitgebouwd, waarbij we een supplementenlijn hebben toegevoegd. In een markt die overspoeld wordt met supplementen, willen wij het verschil maken door ons te richten op de basis: lever- en darmgezondheid. Daarnaast gebruiken we uitsluitend pure, natuurlijke ingrediënten in hun meest opneembare vorm, zonder onnodige en schadelijke vulstoffen. Je hebt maar één gezondheid, en die verdient het allerbeste. Daarom zijn onze producten ontwikkeld om je lichaam te ondersteunen met hoogwaardige voedingsstoffen die je gezondheid op de lange termijn bevorderen.

Wat maakt YHF Pure Protein anders dan andere plantaardige eiwitten?

YHF Pure Protein onderscheidt zich op vier belangrijke manieren van andere proteïnepoeders:

  1. 10 Spijsverteringsenzymen: Onze shake bevat een unieke mix van 10 spijsverteringsenzymen, die helpen bij de vertering van eiwitten en het voorkomen van een opgeblazen gevoel.
  2. Extra antioxidanten, vitamines en mineralen: Door de toevoeging van superfoods zoals Matcha en Raw Cacao, wordt je lichaam verrijkt met extra antioxidanten, vitamines en mineralen.
  3. Extra vezels: YHF Pure Protein bevat vezels uit Acacia en Psyllium, die bijdragen aan een gezonde spijsvertering en darmgezondheid.
  4. Geen belastende stoffen: Onze shake is vrij van soja, gluten, lactose, caseïne, suikers zoals sucralose, kleur- en smaakstoffen, vulstoffen en andere chemische toevoegingen. Het is een puur en zuiver product dat de gezondheid van je darmen ondersteunt.

Daarom positioneren we ons als een premium merk: We zijn meer dan alleen een eiwitpoeder!

Zijn de supplementen en eiwitshakes geschikt voor vegetariërs of veganisten?

Ja, onze producten zijn zorgvuldig ontwikkeld met verschillende levensstijlen in gedachten:

  • Brain BOOST, Level UP en Happy Liver zijn geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten. Ze bevatten pure extracten zonder onnodige toevoegingen of vulstoffen.
  • Onze eiwitshakes zijn volledig plantaardig, met 100% plantaardige eiwitbronnen zoals erwten- en hennepproteïne.
  • Powerful Collagen bevat gehydrolyseerd viscollageenpeptide en is daardoor niet geschikt voor veganisten.

Mocht een supplement om welke reden dan ook niet veganistisch zijn, dan zullen we dit duidelijk vermelden op het etiket en op onze website.

Worden jullie supplementen getest op zware metalen, mycotoxinen en andere laboratoriumtesten?

Ja, alle batches ondergaan laboratoriumtesten op zware metalen en biologische besmetting om de veiligheid van het product en de voedselkwaliteit te waarborgen.

Wat is de houdbaarheid van jullie supplementen?

De houdbaarheid van onze producten ligt tussen de 1 en 3 jaar, afhankelijk van het product. Al onze producten hebben een specifieke vervaldatum op de verpakking ter referentie.

De houdbaarheid blijft hetzelfde na opening, mits ze op een koele en droge plaats worden bewaard en blootstelling aan hitte en direct zonlicht wordt vermeden.

Bestellingen, leveringen en retours

Hoe gebruik ik mijn promotiecode?

Zodra je producten aan je winkelwagen hebt toegevoegd, kun je de promotiecode invoeren tijdens het afrekenproces.

Wat zijn jullie betaalopties? Kan ik PayPal gebruiken?

Ja, onze betaalopties omvatten PayPal, Mastercard, Visa en American Express.

Ik heb de verkeerde artikelen ontvangen of mijn artikelen zijn verloren/ beschadigd tijdens het transport. Wat moet ik doen?

Als je om welke reden dan ook beschadigde goederen ontvangt, of als het niet de juiste producten zijn die je hebt besteld, neem dan zo snel mogelijk een foto en neem contact met ons op via het contactformulier op deze pagina, zodat we kunnen regelen dat de juiste producten worden omgeruild. Gooi de artikelen niet weg totdat we ze hebben omgeruild.

 

Wij dekken alle transportkosten die gemoeid zijn met het vervangen en omruilen van onjuiste of beschadigde goederen.

 

We behouden ons het recht voor om je te vragen de producten naar ons terug te sturen, of het nu beschadigd is of niet het juiste artikel/product is, voordat we een vervanging of omruiling verstrekken. In het geval van onze fout of goederen die beschadigd zijn tijdens het transport, zullen wij alle transportkosten dekken.

Drops

Wat is de meest optimale manier om Brain Boost of Level Up in te nemen?

Voor de die-hards onder ons: je kunt de tinctuur direct onder je tong druppelen, waardoor de opname in de bloedbaan wordt gemaximaliseerd. Of als je liever hebt, kun je Brain Boost of Level Up in water, sap, smoothie of zelfs in je avondthee doen… je zult merken dat je het niet eens proeft. Iedereen is uniek, dus probeer een manier te vinden om deze nieuwe gewoonten in je dagelijkse leven te integreren.

Kan ik Brain Boost en Level Up combineren?

Ja, Brain Boost (Lion’s Mane) en Level Up (Reishi & Shiitake) kunnen samen worden ingenomen. De aanbevolen dosering wordt meestal vermeld op de productetiketten. Het is raadzaam om de aanbevolen dosering te volgen voor optimale resultaten.
Je kunt de tincturen op elk moment van de dag innemen, maar wij geven de voorkeur aan Level Up (Reishi) in de avond.

Hoe vaak moet ik Brain Boost of Level Up tinctuur innemen?

We raden aan om 1-4 keer per dag 20 druppels (1 ml) in te nemen en toe te voegen aan 250 ml water, sap of smoothie. Gebruik niet meer dan 4 ml per dag in totaal.

Iedereen is uniek. Sommigen zullen genoeg hebben aan 1 of 2 ml, terwijl anderen baat zullen hebben bij het gebruik van 4 ml. Ontdek wat voor jou goed voelt.

Overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet. Omdat onze extracten krachtig zijn, raden we aan de dosis geleidelijk te verhogen en na elke 3 maanden gebruik een week rust te nemen.

Worden Reishi en Shiitake beschouwd als adaptogenen?

Ja, zowel Reishi als Shiitake worden beschouwd als adaptogene kruiden. Adaptogenen ondersteunen het vermogen van het lichaam om zich aan te passen aan stress en bevorderen algehele balans en veerkracht. Deze eigenschappen maken Reishi en Shiitake waardevolle toevoegingen aan voedingssupplementen zoals “Level Up”.

Wat is het extractieproces voor de paddenstoelen in Brain Boost & Level Up?

Onze paddenstoelenvruchtlichamen worden geplaatst in apparatuur voor ultrasone extractie (UAE). We gebruiken gezuiverd bronwater en alcohol met UAE-technologie om hoge opbrengsten van biologisch beschikbare verbindingen te produceren. Elke soort paddenstoel heeft een uniek extractiemethode omdat de gewenste verbindingen verschillen. Ons extractieproces zorgt ervoor dat de verbindingen van belang biologisch beschikbaar zijn voor jouw gebruik.

Hoe waarborgen jullie de kwaliteit en zuiverheid van jullie voedingssupplementen?

We streven ernaar om de meest krachtige en zuivere vloeibare paddenstoelenextracten te ontwikkelen met behulp van dubbele extractie. Monsters worden naar een extern laboratorium gestuurd voor testen op bioactieve stofniveaus, evenals microbiologische en zware metalen testen.
Dit geldt ook voor onze andere supplementen.

Wat betekent 100% vruchtlichamen en mycelium?

Veel van de paddenstoelensupplementen op de markt bestaan meestal uit mycelium op graan, paddenstoelen of een combinatie van beide.
Bij Your Healthy Fix gebruiken we alleen de vruchtlichamen van paddenstoelen. Dit betekent dat we alleen de paddenstoel zelf gebruiken en geen graan of mycelium aan onze producten toevoegen.

Wat is mycelium? Je kunt mycelium vergelijken met het wortelsysteem van een boom.
Eerlijke paddenstoelenproducten zijn gemaakt van de vruchtlichamen van paddenstoelen, die rijk zijn aan de interessante verbindingen die in paddenstoelen aanwezig zijn.

Opmerking: Er zijn ook producten van mycelium op graan op de markt. Deze bevatten voornamelijk zetmeel uit granen en slechts minimale hoeveelheden actieve verbindingen. Dit zijn voedingsproducten in plaats van voedingssupplementen. Hoewel sommige van deze producten worden gepromoot als paddenstoelensupplementen, missen ze veel van de gunstige verbindingen.

Waarom gebruiken jullie alleen vruchtlichamen in jullie tincturen?

Onze schimmelstammen worden zorgvuldig geselecteerd om paddenstoelen te produceren met de maximale hoeveelheden van de gewenste verbindingen. Deze paddenstoelen groeien op een duurzaam berkensubstraat dat afkomstig is uit bossen die zijn gecertificeerd door FSC en PEFC. Dit garandeert de productie van de meest vitale “vruchtlichamen” (= bovengrondse delen) van de paddenstoel, welke de meest krachtige en rijke delen van de paddenstoel zijn. In onze tincturen gebruiken we alleen deze vruchtlichamen om de hoogste kwaliteit en potentie van de paddenstoel te garanderen.

Opmerking: Er zijn ook producten van mycelium op graan op de markt. Deze bevatten voornamelijk zetmeel uit granen en slechts minimale hoeveelheden actieve ingrediënten. Dit zijn voedingsproducten in plaats van voedingssupplementen. Hoewel sommige van deze producten worden gepromoot als paddenstoelensupplementen, missen ze veel van de gunstige verbindingen.

Zijn jullie supplementen biologisch?

Ja, al onze supplementen zijn biologisch. De paddenstoelen worden gekweekt en geproduceerd in biologisch gecertificeerde faciliteiten. We gebruiken ook biologische alcohol en gedestilleerd water.

Zijn jullie supplementen veilig voor kinderen en zwangere vrouwen?

Er is momenteel niet genoeg onderzoek beschikbaar om met zekerheid te zeggen dat paddenstoelsupplementen veilig zijn voor gebruik door kinderen en zwangere vrouwen.
Daarom raden we het gebruik van onze extracten niet aan voor kinderen jonger dan 14 jaar, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.
Als je het toch wilt proberen, raadpleeg dan je arts voor meer informatie.

Waarom zou je kiezen voor een Tinctuur in plaats van een pil, capsule of gummibeertje?

Er zijn verschillende redenen waarom tincturen een superieure keuze kunnen zijn ten opzichte van pillen,capsules of gummiebeertjes, vooral als je maag-darmproblemen hebt.

 

Als je last hebt van maag- of darmproblemen, neem je minder effectief de voedingsstoffen uit voedsel en supplementen op. Dit komt omdat de maag en dunne darm verantwoordelijk zijn voor de opname van veel van deze voedingsstoffen. Wanneer deze organen niet optimaal functioneren, blijft er van de voordelen van je supplementen weinig over.

 

  • Snellere opname doordat het meteen in je bloedbaan terechtkomt. 
  • Hogere Concentratie van Actieve Bestanddelen
  • Minder Belastend voor de Spijsvertering 
  • Flexibiliteit in dosering
  • langere houdbaarheid

Proteïnepoeders

Hoe kan ik YHF Pure PROTEIN in mijn dieet opnemen?

Neem YHF Pure PROTEIN op in je dagelijkse routine door het toe te voegen aan een ochtend smoothie, na het sporten, als een tussendoortje in de ochtend of middag, of zelfs als een heerlijke traktatie in de avond.

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Is YHF Pure PROTEIN geschikt voor consumptie door mensen met diabetes?

Onze Pure PROTEIN zijn over het algemeen geschikt voor diabetici, zowel Type I als Type II. Raadpleeg een gezondheidsprofessional om te beoordelen of ze geschikt zijn voor jou.

Kan ik koken met de YHF Pure PROTEIN?

Ja, je kunt koken met onze Pure PROTEIN zonder je zorgen te maken over het denatureren van de eiwitten!

Bevat YHF Pure PROTEIN fyto-oestrogenen?

YHF Pure PROTEIN bevat geen detecteerbare hoeveelheden fyto-oestrogenen. Fyto-oestrogenen komen vooral veel voor in sojaproducten (inclusief eiwitten), lijnzaad, enzovoort. Hoewel er zeer lage niveaus in sommige peulvruchten voorkomen, verwijdert het eiwitisolatieproces dat we gebruiken voor onze eiwitten alle significante hoeveelheden uit de duurzaam geteelde Europese gouden erwten die we gebruiken. Dit resulteert in sterk gezuiverde, natuurlijk afgeleide aminozuren en zeer weinig anders – zelfs geen lectinen!

Kunnen kinderen YHF Pure Protein consumeren?

Onze Pure Protein  zijn ontworpen om allergeenvrij te zijn en bevatten geen gluten, zuivel, GGO’s of soja. Deze blends kunnen worden opgenomen in het dieet van een kind. Het is echter belangrijk om factoren zoals de leeftijd, het gewicht en de grootte van het kind te overwegen bij het bepalen van de juiste portiegrootte.

Elke portie Pure Protein levert ongeveer 14 g eiwit. We raden aan om een zorgverlener of een voedingsdeskundige te raadplegen om de specifieke eiwitbehoeften van je kind te berekenen en ervoor te zorgen dat de inname passend is gedoseerd.

Kan ik YHF Pure Protein gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoeding?

Onze Pure Protein zijn geformuleerd met hoogwaardige, plantaardige ingrediënten en worden over het algemeen beschouwd als geschikt voor consumptie tijdens zwangerschap en borstvoeding. Deze blends kunnen enkele van de essentiële voedingsstoffen bieden die het lichaam tijdens deze periodes nodig heeft. Echter, de individuele voedingsbehoeften kunnen variëren, dus we raden sterk aan om met je zorgverlener te overleggen voordat je voedingssupplementen in je routine opneemt. Zij kunnen persoonlijk advies geven op basis van jouw specifieke gezondheidsbehoeften en omstandigheden.

Wat onderscheidt YHF Pure Protein Shake van andere shakes?

Onze Pure Protein is uniek samengesteld met een focus op de spijsverteringsgezondheid. We hebben een krachtige mix van spijsverteringsenzymen, psyllium- en acaciavezels toegevoegd om een soepel spijsverteringsproces te garanderen en een opgeblazen gevoel te voorkomen.

  1. 10 Spijsverteringsenzymen: Onze shake bevat een unieke mix van 10 spijsverteringsenzymen, die helpen bij de vertering van eiwitten, koolhydraten en vetten en het voorkomen van een opgeblazen gevoel.
  2. Extra antioxidanten, vitamines en mineralen: Door de toevoeging van superfoods zoals Matcha en Raw Cacao, wordt je lichaam verrijkt met extra antioxidanten, vitamines en mineralen.
  3. Extra vezels: YHF Pure Protein bevat vezels uit Acacia en Psyllium, die bijdragen aan een gezonde spijsvertering en darmgezondheid.
  4. Geen belastende stoffen: Onze shake is vrij van soja, gluten, lactose, caseïne, suikers zoals sucralose, kleur- en smaakstoffen, vulstoffen en andere chemische toevoegingen. Het is een puur en zuiver product dat de gezondheid van je darmen ondersteunt.

Hoe heb ik baat bij de spijsverteringsenzymen in Pure Protein Shake?

De spijsverteringsenzymen in onze shake ondersteunen de afbraak en opname van voedingsstoffen, wat bijdraagt aan een optimale spijsvertering. Dit helpt ongemakken en een opgeblazen gevoel te verminderen, die vaak voorkomen bij andere eiwitshakes.

Symptomen van enzymtekort:

Een tekort aan enzymen kan leiden tot een verminderde vertering van voedsel, wat resulteert in een aantal problemen:

  • Opgeblazen buik
  • Dunne ontlasting of constipatie
  • Buikpijn
  • Vermoeidheid
  • Slechte opname van mineralen
  • Slechtere huid, haar en nagels

Welke rol spelen psyllium- en acaciavezels in de YHF Pure Protein Shake?

Onze shake bevat psyllium- en acaciavezels, die essentieel zijn voor het ondersteunen van een gezonde spijsvertering en het bevorderen van een verzadigd gevoel. Deze vezels dragen bij aan een uitgebalanceerd voedingsprofiel en helpen veelvoorkomende problemen zoals een opgeblazen gevoel te voorkomen.

De extra vezels uit psyllium en acacia werken als een zachte reinigingsborstel voor je darmwand, waardoor ongewenste stoffen worden verwijderd en de stoelgang wordt verzacht, wat constipatie helpt voorkomen. Bovendien hebben we onze shake verrijkt met 10 spijsverteringsenzymen die helpen bij het afbreken van koolhydraten, eiwitten en vetten, en zo de vertering van voedsel optimaliseren.

Zijn er nog andere gezondheidsvoordelen verbonden aan de YHF Pure Protein Shake?

Absoluut! Naast ondersteuning van de spijsvertering bevat onze shake antioxidanten uit ingrediënten zoals:

  • Hoogwaardige, biologische Matcha-poeder: Verhoogt de energie en helpt calorieën te verbranden. Matcha ontgift het lichaam en ontspant de geest en het lichaam.
  • Biologische, rauwe cacao: Bevat magnesium en helpt vermoeidheid te bestrijden.

Het is ook laag in calorieën en vet, waardoor het een ideale keuze is voor degenen die een gezond en uitgebalanceerd dieet willen behouden.

Powerful Collagen

Wat is YHF PURE COLLAGEN en wat maakt het uniek?

YHF PURE COLLAGEN is een hooggedoseerd collageensupplement dat speciaal is ontwikkeld om de natuurlijke schoonheid, vitaliteit en stemming van binnenuit te verbeteren. Het onderscheidt zich door zijn uitzonderlijk hoge dosering van gehydrolyseerd viscollageenpeptide, gecombineerd met een breed spectrum aan vitamines, mineralen en antioxidanten. Dit alles in één formule biedt uitgebreide voordelen voor huid, haar, nagels, gewrichten, immuunsysteem, energie en stemming.

Hoeveel scheppen moet ik dagelijks innemen?

De aanbevolen dagelijkse dosis is één schep van 12 gram YHF PURE COLLAGEN. Meng de schep met water of een andere vloeistof naar keuze. Volg altijd de doseringsinstructies op de verpakking voor de beste resultaten.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie?

Resultaten kunnen variëren per persoon, maar veel gebruikers beginnen na 4 tot 6 weken merkbare verbeteringen te zien in hun huid, haar, nagels en algemene welzijn. Voor de beste resultaten, is het aanbevolen om YHF PURE COLLAGEN regelmatig te gebruiken volgens de aanbevolen dosering.

s dit supplement veilig voor iedereen?

YHF PURE COLLAGEN is over het algemeen veilig voor de meeste mensen. Echter, als je zwanger bent, borstvoeding geeft, of medische aandoeningen hebt, raadpleeg dan eerst een arts voordat je dit supplement begint te gebruiken. Mensen met allergieën voor vis of andere ingrediënten moeten ook voorzichtig zijn.

Waarom zou ik kiezen voor YHF PURE COLLAGEN in plaats van andere collageensupplementen op de markt?

YHF PURE COLLAGEN onderscheidt zich door zijn unieke combinatie van een uitzonderlijk hoge dosering gehydrolyseerd viscollageenpeptide en een uitgebreide mix van wetenschappelijk onderbouwde ingrediënten. Wat dit supplement echt revolutionair maakt, is dat één schep gelijkstaat aan het vervangen van maar liefst 17 afzonderlijke supplementen, dankzij de krachtige combinatie van collageen, vitamines, mineralen en antioxidanten zoals vitamine C, Rhodiola rosea en groene thee-extract. Deze zorgvuldig samengestelde formule biedt een complete gezondheidsboost met maximale efficiëntie en veelzijdigheid in één enkel product. Bovendien garandeert de hoge zuiverheid en duurzame productiepraktijken de topkwaliteit van ons supplement, waardoor YHF PURE COLLAGEN de beste keuze is voor wie op zoek is naar een all-in-one oplossing voor algehele vitaliteit en welzijn.

Hoe wordt de zuiverheid en kwaliteit van het collageen gewaarborgd?

Het collageen in YHF PURE COLLAGEN is afkomstig van gehydrolyseerd viscollageenpeptide en ondergaat een streng gecontroleerd productieproces. Dit garandeert een hoge zuiverheid en minimaliseert verontreinigingen, wat resulteert in een product van topkwaliteit met de hoogste biologische beschikbaarheid.

Kan ik dit supplement combineren met andere voedingssupplementen?

Ja, YHF PURE COLLAGEN kan veilig worden gecombineerd met andere voedingssupplementen. Het is echter altijd een goed idee om met een gezondheidsprofessional te overleggen voordat je meerdere supplementen combineert, om te zorgen dat er geen interacties zijn en dat je de juiste doseringen volgt.