Powerful Collagen

 65,00

De Hoogst Gedoseerde en Meest Geavanceerde Formule op de Markt

 

Ervaar een transformatie met YHF PURE COLLAGEN, het revolutionaire supplement dat speciaal is samengesteld om uw natuurlijke schoonheid, vitaliteit en stemming van binnenuit te versterken. Boordevol premium ingrediënten, zorgvuldig geselecteerd voor hun wetenschappelijk bewezen effectiviteit, biedt dit supplement alles wat u nodig heeft voor een gezonder, actiever en stralender leven.

 

Waarom kiezen voor dit revolutionair collageen?

 

  • Hooggedoseerde Formule: Ontdek de kracht van de eerste collageen op de markt met een uitzonderlijk hoge dosering en veelzijdigheid aan ingrediënten.
  • Ongekende Efficiëntie: Profiteer van een formule die de voordelen van afzonderlijke supplementen samenbrengt in één product voor maximale gezondheidsvoordelen!
  • Zuiverheid en Kwaliteit: Ons gehydrolyseerd viscollageenpeptide ondergaat een strikt gecontroleerd productieproces, wat zorgt voor een hoge zuiverheid en minimaliseert verontreinigingen, resulterend in topkwaliteit collageen met de hoogste biologische beschikbaarheid.
  • Duurzaamheid: Gemaakt van duurzaam gevangen vis, ondersteund door ethische en milieuvriendelijke praktijken.
  • Veelzijdige Voedingsstoffen: Verrijkt met een breed spectrum aan vitamines, mineralen en antioxidanten voor algehele gezondheid.
  • Complete Gezondheidsboost: Eén supplement voor huid, haar, nagels, gewrichten, immuunsysteem, energie en stemming.
  • Wetenschappelijk Ondersteund: Ingrediënten gekozen op basis van bewezen effectiviteit, waaronder Rhodiola voor een verbeterde stemming.

 

Om onze ecologische voetafdruk te verkleinen, vragen we je om mee te geven of je al een maatlepel hebt of niet. Bevestig je keuze vooraleer toe te voegen aan je winkelmandje.

Clear
Wetenschappelijk onderbouwd

Lactosevrij

Glutenrvij

Zonder E-nummers

Suikervrij

Ingrediënten

Onze revolutionaire formule is met zorg samengesteld uit wetenschappelijk onderbouwde ingrediënten die in perfecte synergie samenwerken voor optimale ondersteuning van je huid, gewrichten, bindweefsel en algehele vitaliteit. Deze exclusieve combinatie van krachtige antioxidanten, adaptogenen en zorgvuldig geselecteerde voedingsstoffen biedt een holistische aanpak voor zowel uiterlijke schoonheid als innerlijke gezondheid.

 

  • Geavanceerde Hydrolyseerde Viscollageenpeptiden: Speciaal ontwikkeld om de elasticiteit van de huid te verbeteren en de structuur van bindweefsel diepgaand te ondersteunen.
  • Vitamine C & E Complex: Een uniek antioxidanten-duo dat de collageenproductie stimuleert en bescherming biedt tegen schade door vrije radicalen.
  • Adaptogene kruiden: Bevorderen een gezonde stressrespons van het lichaam, wat cruciaal is voor huidherstel en algehele balans. Deze krachtige kruiden helpen je lichaam te herstellen en versterken de vitaliteit van je huid.
  • Hyaluronzuur & Geoptimaliseerd Glutathion: Ondersteunen de hydratatie van de huid van binnenuit en bevorderen natuurlijke ontgifting voor een stralende teint.
  • Premium voedingsstoffenmix: Rijk aan essentiële vitamines en mineralen die je huid, haar, nagels, bindweefsel en gewrichten op meerdere niveaus voeden en beschermen.
  • Geavanceerde gewrichtsondersteuning: Draagt actief bij aan het behoud van soepele gewrichten en de ondersteuning van gezond kraakbeen, essentieel voor een actieve levensstijl.

Voordelen

Met slechts één schep krijg je de voordelen van 21 zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die maar liefst 16 volwaardige voedingssupplementen vervangen.

 

Onze unieke formule, gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten, biedt een complete en effectieve ondersteuning voor jouw gezondheid en welzijn.

Deze geavanceerde samenstelling is zorgvuldig ontwikkeld met behulp van de nieuwste onderzoeksresultaten en innovatieve technieken. We maken gebruik van geavanceerde technologieën en synergetische formules om uitzonderlijke resultaten te bieden die je nergens anders zult vinden. Elk ingrediënt in deze formule is doordacht geselecteerd en precies afgestemd om optimale ondersteuning te bieden voor je algehele gezondheid en welzijn

 

 

Voordelen:

  • Huidverjonging en elasticiteit: Onze formule is speciaal ontworpen om de natuurlijke regeneratie van de huid te ondersteunen en elasticiteit en hydratatie te bevorderen.
  • Gezonde gewrichten en flexibiliteit: Door de synergetische werking van onze innovatieve samenstelling, helpt het je gewrichten soepel te houden.
  • Versterking van het immuunsysteem: De krachtige combinatie van actieve ingrediënten is geoptimaliseerd om je immuunrespons te versterken en je lichaam beter te beschermen.
  • Energie en vitaliteit: De zorgvuldig samengestelde elementen bevorderen de natuurlijke energieproductie van je lichaam, zodat je je de hele dag energiek voelt.
  • Oxidatieve bescherming: Onze exclusieve formule biedt een krachtige bescherming tegen schadelijke vrije radicalen en helpt zo bij het behoud van gezonde cellen en een langzamer verouderingsproces.
  • Stressreductie en focus: Ontwikkeld om de effecten van stress te verminderen en mentale helderheid en concentratie te ondersteunen.
  • Algehele gezondheid en vitaliteit: Dit supplement ondersteunt zowel fysieke als mentale gezondheid en biedt complete ondersteuning voor je welzijn.

Wat maakt het uniek?

  • Pionier in Hooggedoseerde en Veelzijdige Formules:
    Wij introduceren een revolutionair supplement dat met slechts één dosering de kracht van meerdere producten vervangt. Onze exclusieve en zorgvuldig ontwikkelde formule is samengesteld om jouw gezondheid op verschillende niveaus te ondersteunen, met een ongeëvenaarde veelzijdigheid en effectiviteit.

 

  • Ongeëvenaarde Kwaliteit en Duurzaamheid:
    Onze ingrediënten zijn afkomstig van duurzame bronnen en verwerkt volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Dit garandeert dat je niet alleen de beste ondersteuning voor je gezondheid krijgt, maar ook bewuste keuzes maakt voor de planeet.

 

  • Exclusieve Formule voor Maximaal Effect:
    Onze unieke samenstelling combineert zorgvuldig geselecteerde componenten die synergetisch samenwerken voor optimale resultaten. Door diepgaand onderzoek en innovatie bieden wij een krachtige formule die tot wel 16 volwaardige supplementen kan vervangen, wat zorgt voor maximale efficiëntie in jouw dagelijkse routine.

 

 

  • Waarom Ons Kiezen?
    Onze producten zijn het resultaat van toewijding aan wetenschappelijk onderbouwde innovaties. We combineren de nieuwste inzichten in voedingswetenschap met de hoogste kwaliteitsnormen om jou een compleet en effectief gezondheidsproduct te bieden. Met slechts één dosering per dag vervang je meerdere supplementen, wat zorgt voor een complete en krachtige ondersteuning van jouw welzijn.

Hoe te gebruiken?

YHF Tip:  Voeg eerst 1 maatschep van 12 g powerful collagen toe aan een leeg glas. Giet daarna 250 ml water of sap erbij en roer goed. Zo zorg je ervoor dat je poeder perfect oplost zonder klontjes!

 

Je kan de Powerful Collagen ook mixen met je favoriete sap, smoothie, bowl.

 

Voor optimaal resultaat raden we ten zeerste aan om dit supplement minstens 3 tot 6 maanden consequent te gebruiken. 

Wetenschap

Bescherming van Cellen en Weefsels:
Onze formule is ontworpen om antioxidatieve bescherming te bieden en draagt bij aan het behoud van gezonde cellen en weefsels, volgens wetenschappelijk ondersteunde inzichten.

Ondersteuning van Huid en Haar:
Ondersteun een gezonde huid en stralend haar met onze geavanceerde formule, die bijdraagt aan een natuurlijke collageenvorming en gezonde haarstructuur.

Psychologisch Welzijn en Stressmanagement:
Onze unieke formule bevat ingrediënten die bekend staan om hun ondersteunende werking bij psychologisch welzijn en het beheersen van stress. Deze effecten worden breed onderzocht in de wetenschap.

Gezonde Bloedsuikerspiegel en Energie:
Met onze formule bevorder je een gezonde bloedsuikerspiegel na de maaltijd en geniet je van langdurige energie, ideaal voor een actieve levensstijl.

Innovatie Gedreven door Wetenschap:
Onze producten zijn gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en onderzoeken. Ze zijn ontwikkeld om meerdere gezondheidsaspecten te ondersteunen in één complete dagelijkse dosering, zonder onnodige toevoegingen of kunstmatige ingrediënten.

Resultaat van Gedegen Onderzoek:
Ons product is ontwikkeld door middel van zorgvuldig onderzoek, met ingrediënten die bekend staan om hun synergetische werking, waardoor jouw gezondheid op een effectieve manier wordt ondersteund.

 

Stevia:

 

Voor gedetailleerde informatie over wetenschappelijke studies en verdere vragen, neem gerust contact met ons op via hello@yourhealthyfix.eu.

Opgelet

YHF Powerful Collagen is een voedingssupplement en is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl. 

 

Dit supplement mag niet worden geconsumeerd door zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, kinderen jonger dan 18 jaar.

 

Mogelijke Interacties en Contra-indicaties:

  • Visallergie: Mensen met een visallergie moeten dit product vermijden vanwege het gehydrolyseerde viscollageen.
  • Bloedverdunners: Groene thee extract (EGCG) kan de werking van bloedverdunners (zoals warfarine) beïnvloeden. Mensen die bloedverdunners gebruiken, moeten eerst hun arts raadplegen.
  • Schildklieraandoeningen: Selenomethionine kan invloed hebben op de schildklierfunctie. Mensen met schildklieraandoeningen moeten eerst hun arts raadplegen.

 

Droog, donker en bij kamertemperatuur (15 – 25 °C) bewaren.

Niet zeker welk supplement bij je past?

 

Met onze test krijg je meteen een waardevolle inkijk in welke supplementen je kunnen helpen.

 

Heb je een vraag?

 

Onze “Frequently Asked Questions” helpen je op weg. Toch nog een vraag? Stuur ons gerust een mailtje!

 

Lepel

Ik heb al een maatlepel, Ik wil een maatlepel

Customer Reviews

Based on 4 reviews
100%
(4)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
S
Steven D.
Ik voelde snel verschil

De collageen is top! Ik merkte na een paar weken al dat mijn gewrichten soepeler aanvoelen en mijn huid er beter uitziet. Het is makkelijk in te nemen en past goed in mijn dagelijkse routine.

S
Saskia
Geweldig

Net een nieuwe zak besteld. Ik merk echt een verschil! Mijn huid voelt veel steviger aan en voel me vooral rustiger overdag. De smaak is prima en het lost goed op in water. Ik ben super blij met dit supplement en ga het zeker blijven gebruiken!

K
Katrien P
lekker en mega handig

Ik vind de smaak top! Het poeder lost makkelijk op en erg handig dat ik gewoon met 1 schep alles binnen heb om mijn lichaam van binnenuit te verzorgen.

L
Lisa
Aanrader!!

Na 3 weken gebruik van Powerful Collagen ben ik enorm tevreden! De smaak is top, wat het makkelijk maakt om dagelijks in te nemen, zelfs in shakes of smoothies. Wat me vooral opviel, is de toevoeging van Sunfiber, die niet alleen helpt met de spijsvertering maar ook zorgt dat mijn spijsvertering beter loopt. Mijn huid voelt strakker en gehydrateerd en ik merk een duidelijke verbetering, ook algemeen in hoe ik me voel. Echt een aanrader voor iedereen die zijn huid, haar en nagels wil versterken en tegelijkertijd zijn darmgezondheid wil ondersteunen.

SKU: C-01 Categorie: